Láska očima magie a čarodějné rituály

Každý z nás chce být milován, především tím, koho si vyvolil. Láska je přeci tak krásná věc. Proto se snažíme už po staletí napomoci, aby došlo k jejímu naplnění. K přivolání lásky se používaly (a stále používají) nejrůznější magické rituály. A i když 100% nápoj lásky asi neexistuje, co když různé metody fungují?

Milostné kouzlení

Pro tento typ kouzlení se hodí nejlépe pátek, protože právě to je den zasvěcený bohyni Venuši, patronky všech zamilovaných. Pro lásku existuje mnoho všemožných způsobů čarování, k nejznámějším – a podle všeho nejúčinnějším – patří svíčková magie. Oblíbené jsou také rituály, kdy se přání píšou na papírky, a pak se posílají do vesmíru mocnou silou ohně. Staletí prověřila také moc milostné magie drahých kamenů a krystalů.

Čarodějné pracovní nástroje

Co ke kouzlení budete potřebovat? Žádný strach – žabí oči ani sušení netopýři to nebudou. Pro začátek stačí růžové svíčky, květy růže a vonné tyčinky. Ještě je potřeba červená svíčka, pero, kousek papíru a kovová miska nebo tác, nad kterým můžete papír spálit. Použijte také polodrahokam růženín. Pak už stačí jen najít si nějaké příjemné a klidné místo, kde vás nebude nikdo vyrušovat, a můžete se pustit do čarování. Moderní čarodějce se může hodit i trocha náladové hudby.

Píšu jméno do plamene

Někdy se může zdát, že vás ten druhý nemiluje tak moc, jak byste si přály. Nebo o vaší lásce ještě ani neví. Na to je jednoduchá pomoc. Vezměte pero, kousek papíru a červenou svíčku. Ve jejím světle napište jméno svého vyvoleného a několikrát jej zakroužkujte. Papírek složte a v plamenu svíčky nechejte shořet. Přitom se dívejte do ohně a vyvolávejte v sobě pocit, že vaše přání stoupá s dýmem do vyšších sfér, aby bylo vyplněno.

Něco jednoduchého?

Potřebujete nějaké obzvlášť jednoduché kouzlo? Pořiďte si růženín. Polodrahokam růženín funguje jako malý přijímač a vysílač lásky. Můžete si jej dát do kapsy, pověsit na řetízku na krk nebo si jej na noc odkládat na noční stolek. Kamínek umí ale i jinou lásku než tu milostnou. Pomůže v rámci rodiny i přátel. Růženín šíří na svého nositele i na jeho okolí vibrace něžné náklonnosti a sounáležitosti.

Přivolání ideálního partnera

Postavte dvě růžové svíčky tak, abyste mezi ně mohli postavit ještě vonnou tyčinku. Před tyčinku položte květ růže. Svíčky jednu po druhé, směrem zleva, zapalte. Opakuje: „Ta je moje a ta tvoje.“ Přitom si svého vysněného partnera představujte. „A vonný dým nás svede dohromady“ řekněte a zapalte vonnou tyčinku. Květ růže si pak na noc vložte pod polštář. Ve snu se vám může ukázat podoba muže, kterého hledáte.

Nevěříte? Možná už je vaše velká láska na cestě, co jí trochu napomoci?

Autor: Michaela Richterová
zavřít reklamu