Zuzka (25): Přítel to rád na místech, která mě děsí. Nedokážu mu ale říct ne

Vím, že sex ke vztahu prostě patří, taky se chci milovat se svým přítelem často. Mám ho moc ráda a chtěla bych mu vyhovět v jeho požadavcích, ale on touží po sexu na veřejných místech, zatímco mě to vůbec nevzrušuje, stydím se a ani trochu si to pak neužívám. Nevím, jak mu to mám vysvětlit. Bojím se, že mne pak bude chtít opustit.

Výtah, záchody nebo kabinky v obchodech

Zpočátku našeho vztahu jsem si užívala každou minutu se svým přítelem Jarkem. Je dost výstřední, ale mně se to na něm líbí. Jsme spolu už přes půl roku, jsem zamilovaná a nechci, aby mě opustil. Nevyhovuje mi však náš sexuální život. Snažím se mu to všemožně naznačit, už ani neprožívám orgasmy. Jemu přijde milování doma nudné. Mně připadá zase ujeté a úchylné, dělat to na veřejných místech.

Nepřehlédněte: Pavla (35): Ať udělám, co udělám, sklidím jen kritiku. Už mě to nebaví

Když mne poprvé požádal o milování v našem výtahu, přišlo mi to jako docela dobrý nápad. Myslela jsem si, že tak vnesu do našeho vztahu kapku vzrušení. On to ovšem bral úplně jinak a od té doby po mně chce sex pouze na veřejných místech, v lese nebo v rybníce. Vůbec mu nevadí, že kolem nás jsou lidé a v kabince v obchodě nás může někdo slyšet, že v autě na parkovišti u obchodu nás vidí kolemjdoucí a les je plný houbařů. Kromě toho, že mám strach z odhalení a stydím se, je to pro mě nepříjemné. Neužívám si to a dělám to vlastně jen proto, aby mne neopustil.

Chybí mi něžné doteky a vyznání lásky

Jarek celkově není vůbec romantický. Nikdy mě jen tak nepohladí, při sexu je hrubý až násilnický, i když to bylo nejprve vzrušující, teď už mi hodně chybí trocha něhy a také čekám na nějaké vyznání lásky. Občas se bojím, že mě má pouze na to jedno. Už se mu podařilo mne k tomu přesvědčit a, i když vidí, že jsem otrávená, jako by ho to ještě více hecovalo. Moje názory neposlouchá vůbec, když mu řeknu o milování doma v posteli před spaním, je najednou unavený. Po hodině mne ale klidně vzbudí s tím, ať se jdeme pomilovat na balkón.

Někdy si říkám, že má nějakou podivnou úchylku…

Tento článek vychází z příběhu zaslaného naší čtenářkou. Přestože redakce zná pravé jméno čtenářky, z důvodu ochrany soukromí byla všechna v článku uvedená jména pozměněna. Použité fotografie jsou pouze ilustrační.

Autor: Lenka Svobodová
zavřít reklamu