Moje dcera spí s mým manželem! Jsem v naprostém šoku

Ohromující příběh začíná nevinně a stejně tak na začátek onoho osudného dne vzpomíná Marta (48), která byla podruhé provdaná a se svým manželem vychovávali její dceru a syna z předchozího manželství. Jela tehdy ráno do práce a všimla si aut zaparkovaných podél dálnice. Došlo jí, že policisté provádějí hloubkovou kontrolu řidičů, možná hledají někoho podezřelého… V tu chvíli si Marta s hrůzou uvědomila, že doklady zapomněla doma, včetně řidičského průkazu! Nikdo ji naštěstí nestavěl, ale pro jistotu auto zaparkovala a autobusem se vracela pro zapomenuté doklady a řidičák.

Tento článek vychází ze zaslaného textu od naší milé čtenářky. Všechna v článku uvedená jména byla z důvodu ochrany soukromí pozměněna. Použité fotografie jsou pouze ilustrační.

Nešťastný návrat

„Když jsem se vrátila domů, bylo zde úplné ticho. Manžel mi řekl, že má migrénu a že dnes zůstane doma. Logicky jsem si myslela, že je v posteli a spí. Dcera, studentka vysoké školy, zmínila, že má dnes až odpolední semináře, ale že ráno vyrazí do knihovny,“ vše se zdálo být v pořádku, vypráví Marta, „nahoru jsem šla potichu, abych manžela nevzbudila a rovnou zamířila do domácí pracovny, kde jsem doklady zapomněla,“ pokračuje Marta.

Pak už jen strašný šok a šílená bolest! „Náhle jsem zaslechla zvuky z ložnice. Netušila jsem, že mě manžel podvádí, natož aby si přivedl ženu k nám domů!“ popisuje Marta své zděšení, „samozřejmě jsem se rozhodla manžela při nevěře přistihnout, abychom se pokusili s tím do budoucna něco udělat, „ale to, co jsem uviděla, bylo mimo jakoukoli představivost. Můj manžel si užíval sexuální hrátky s naší dcerou!“ ještě teď se Marta při té vzpomínce otřásá odporem.

Je to opravdu skutečné?

„Na okamžik jsem si myslela, že se mi vše jenom zdá. Pak mě napadlo, že aspoň jeden z nich se určitě zbláznil. Otevřela jsem ústa a chtěla křičet, ale nevyšel ze mě ani hlásek, jen jsem dál ohromeně zírala,“ vypráví Marta dál. Pak moje dcera nestydatě odsekla: „Mami, proč jsi překvapená? Mysleli jsme, že to celou dobu víš!“

A aby se vše dovršilo, můj manžel mi „vysvětlil“, že to, co dělají, není žádná chyba. „Jedinou chybu, kterou jsme udělali, je použití naší společné postele,“ dodal arogantně manžel. „Předchozí noc jsme si spolu na stejné posteli užívali intimní hrátky my dva. Co si to, proboha, dovolují!?“ Marta nenalézala slova a hlavu měla úplně prázdnou…

Prý jde o psychickou nemoc!

Marta popisuje neuvěřitelný příběh dál: „Později jsem vše řekla svým blízkým. Manžel by mohl vyhrát Oscara. Vše popřel a řekl, že se velmi obává, že v oné osudné době nebyl při smyslech,“ Marta vyla šokovaná, „ale korunu tomu nasadil můj zeť, který navrhl nutnou psychiatrickou pomoc pro mého manžela!“

„Jenže do psychických potíží jsem se dostala já,“ říká Marta, „dostala jsem se do vážné deprese. Manžela jsem vyhodila ze společné ložnice. Ale mou mysl naplno zasáhla bolest a lítost.“  Marta vyhledala psychologa, který jí pouze poradil, ať se rozvede… Jenže Marta do manželství investovala příliš mnoho a netušila, jak by vše zvládla sama. Rozhodla se zůstat a skutečnost ignorovat.

„Nakonec se muž s dcerou odstěhovali a syn šel vlastní cestou. Takže jsem stejně zůstala sama. V domě se cítím hrozně osamělá, ale nedokážu se odstěhovat, ani neumím sdílet své utrpení. Asi stejně nemám nikoho, s kým bych vše mohla probrat,“ ukončuje své vyprávění Marta.

Marta si stále vyčítá, že udělala při výchově dcery nějakou chybu, ale neví jakou. Potřebovala by se o svou bolest podělit, bohužel to zatím nedokáže, zatím nedokáže jít dál…

Autor: Lenka Svobodová
zavřít reklamu