Co univerzálního a slušivého si obléct, abyste se cítila dobře a jaké kousky oděvu sluší každé ženě?

Bez ohledu na váš typ postavy, výšku, váhu, tvar obličeje či délku vlasů existují oděvy, které sluší každé ženě a ve vašem šatníku by neměly chybět. Mohou vám navíc pomoci k tomu, abyste se při ranním shonu před svou skříní nezhroutila, ale naopak se oblékla rychle, slušivě a s ohledem na všechny možné pracovní schůzky a každodenní aktivity. Co se hodí pro každou ženu?

Pouzdrové a košilové šaty

Může to být překvapivé, ale pouzdrové šaty opravdu sluší každé ženě, a to ať už má postavu modelky nebo je baculatější typ. Pokud jste silnější a v obepnutých šatech se necítíte dobře, zvolte „pouzdrovky“ maličko volnější. Efekt zdůrazňující vaši ženskost bude i tak perfektní! Dalším zajímavým tipem jsou šaty košilové, které poodhalují jemnost ženské postavy, a zároveň pomohou skrýt případné nedostatky. Vždy vybírejte tak, aby šaty zdůrazňovaly vaši postavu!

Zlatá klasika

Klasické kalhoty jsou základním prvkem šatníku každé moderní ženy. Pro menší ženy máme skvělý tip. V designech s mírně zvednutým pasem budou vaše nohy vypadat delší, a tento střih kalhot navíc krásně skryje břicho! Volnější rovné džíny (ačkoli trend velí především džíny upnuté) jsou skutečně všestranným kusem oblečení. Ženy jakéhokoli typu těla si mohou džíny obléct a vždy budou vypadat fantasticky!

Asi nenajdeme ženu, která by neměla alespoň jednu bílou košili. Dobře zvolený střih košile vám poskytne naprostou univerzálnost a svobodu. Ať už ji obléknete ke kalhotám, džínům či sukni, vždy v takovém oblečení budete působit velmi příjemným a profesionálním dojmem. Zejména, když bílou košili a džíny doplníte sakem.

Formální tříčtvrteční sukně

Stejně jako pouzdrové šaty, těsnější vzhled klasické „kancelářské“ sukně může zlepšit vzhled každé ženy bez ohledu na její postavu. Ještě lepší je, že tuto sukni můžete zkombinovat také s jakýmkoli typem trička, a dosáhnete tak uvolněného, přitom však velmi ženského vzhledu. Pokud potřebujete skrýt některé nedostatky, vyberte sukni spíše rovného a méně přiléhavého střihu. Menší ženy zase budou vypadat skvěle v designu sukně těsně pod kolena, aby jejich nohy vypadaly delší.

Kožená a rovná bunda

Jakýkoli outfit výborně doladíte koženou bundou motorkářského typu, která sahá k pasu nebo mírně pod pás. Nezáleží, co máte právě na sobě. Kožená bunda například v kombinaci se šaty vám poskytne opravdu bezkonkurenční vzhled. Také rovná bunda se hodí pro jakýkoli typ postavy a přes jakoukoli kombinaci oblečení. Můžete ji zvolit na schůzku s klientem nebo na procházku se psem, vždy vám to bude slušet!

A na závěr to nejlepší! Tenisky. Dnes je v módě nosit tenisky ke kalhotám, šatům i široké sukni a opravdu vyhovují všem. Pokud se potřebujete obléct bleskovou rychlostí, tenisky vás nikdy nezklamou!

Autor: Michaela Richterová
zavřít reklamu