Jistě chcete, aby se váš vyvolený cítil milován. Zde jsou sladká a jednoduchá tajemství, která to dokážou

Vlastně to není zas tak složité, dát svému milovanému najevo, jak moc jej máte rády. Bude se cítit skvěle a možná trochu jako v romantickém filmu. Existují jednoduchá sladká tajemství, která snadno použijete a výsledek je zaručený. Možná vás nikdy nenapadlo, že to, co je popsáno v ženských románech, funguje. A bez ohledu na to, zda jste manželé nebo jste spolu teprve začali randit, pokud máte skvělého muže, zaslouží si to také cítit. Vaše oči budou jiskřit, ucítíte proudit teplo v těle…

Učiňte kompliment

Kde jsme získali představu, že pouze ženám se říká, jak dobře vypadají, krásně voní, jsou chytré nebo sexy? I muži přede dbají o svůj vzhled, holí se, nechávají se ostříhat, kupují si hezké oblečení i drahé parfémy. Téměř nikdy se nesetkáte s mužem, který by o sebe vůbec nedbal a nechtěl být atraktivní i pro svou partnerku. Takže mu také dejte vědět, jak moc je přitažlivý. Řekněte mu, že to v tom starém tričku, co nosí doma, vypadá mužně a sexy. Váš miláček asi zčervená rozpaky.

Řekněte mu, že oceňujete, co dělá pro vás a vaši rodinu

Oceňte práci, kterou váš partner dělá. I když ho práce baví, je jisté, že jsou dny, kdy přemýšlí o házení ručníku do ringu, křičení na svého šéfa, nebo o celodenním skrývání se ve své kanceláři. Ale neudělá to. Důvodem můžete být právě vy a vaše rodina. Získávání financí je neuvěřitelnou odpovědností pro každého člověka a společnost zdůrazňuje, jak je důležité, aby muž svou partnerku a děti zaopatřil. Oceňte, jaké úsilí musí váš muž vyvíjet.

Udělejte si čas na intimnosti

Intimitu a sex udržujte posvátný a intenzivní pro vás oba. Váš život pak bude šťastnější a vaše propojení a city hlubší. Pokud je pro vás obtížné dostat se do režimu sexuální ikony, když jste doma, zkuste noc v hotelovém pokoji. Koneckonců i stan v lese může být zábavný. A jestliže se necítíte na to, abyste miláčka sváděla nahými partiemi svého těla, použijte jiné fígle. Co třeba vykukující krajka podprsenky nebo horní část pěkných kalhotek nad lemem bokových kalhot?

Odložte telefon

Jistě, vždy existuje další e-mail, SMS od kamarádky, nouzový pracovní hovor. Ale musíte telefon vypnout a soustředit se na muže před vámi. Pokud jde o nějakou opravdu vážnou či důležitou věc, váš miláček to samozřejmě pochopí, ale většina věcí může počkat. Věnujte všechnu svou pozornost muži, kterého milujete a kterého jste možná potkala už před dlouhými lety. A dejte mu najevo, že je ten pravý. Pokud si musíte něco vyřídit, vždy mu přesně řekněte, o co jde, co se stalo.

Když něco získáte pro sebe, získejte něco i pro něj

Vaříte kávu nebo čaj? Nabídněte mu také šálek. Jdete utrácet po obchodech? Přineste mu dárek nebo kupte novou košili, kterou tak moc potřebuje. Nejde o to, kolik utratíte peněz, může jít o maličkost. Krém na ruce, balzám, ponožky… Jde o to, že tímto způsobem svému muži sdělujete: „Vím, že by se ti to mohlo hodit, a když už jsem byla v tom obchodě, myslela jsem na tebe.“

Pohlédněte si do očí

Nemusíte na sebe hledět dlouho, jako jste to dělala se svou první láskou v pubertě. Jen na okamžik sdílejte vzájemný pohled. Dívejte se mu do očí s úsměvem nebo hravým výrazem. Je to flirtovací technika, která způsobuje, že se druhý člověk cítí jediný a jedinečný. A použijte úsměv. Úsměv opakujte, jak často to jen jde. Jedním z klíčů k trvalému vztahu je dát svému partnerovi milion společných šťastných chvil. Nejšťastnější, nejpevnější a nejdelší vztahy vznikají tam, kde mezi partnery existuje laskavost.

Zkrátka svého milovaného muže chvalte, jak jen můžete, vždyť si to opravdu zaslouží!

Autor: Lenka Svobodová
zavřít reklamu