Tereza (35) se přistěhovala do velkoměsta příliš mladá a bez ničeho. Nakonec přišla na to, jak dostat od mužů vše, co chce

Tereza se do velkoměsta odstěhovala v 16 letech. Původně tam chtěla pokračovat ve studiích, nebo si to alespoň myslela. Prakticky hned ji totiž začaly zajímat úplně jiné věci. Byla pěkná, a tak mladá! A chtěla peníze, které neměla. Odtud už byl jen krůček k práci „společnice“ a servírky v pánských klubech. Jenže se zamilovala, a to nikoli do staršího muže s tučným kontem, ale do svého vrstevníka. Skončila jako svobodná matka.

Muže zná víc než kdokoli jiný

Tereze je nyní 35 let a zkušenosti, které získala v pánských klubech a ve společnosti mužů, ji pomohly paradoxně k tomu, aby dokázala dělat mnohem lepší a větší věci. Skvěle umí vyjednat peníze na charitu, pomáhat jiným ženám v těžké situaci, a dokázala změnit i svůj osobní život. Pro ženy také vytvořila soubor základních pravidel, jak získat od mužů, kariéry i života obecně co nejvíc. Nechte se inspirovat!

Sebedůvěra. Projevte ji zejména tehdy, když ji nemáte!

Nikdo se nikdy nedozví, jestli je to pravda nebo ne. Ale pokud tomu věříte vy sama, ostatní uvěří také. Jeden kamarád Terezy jí kdysi poradil, ať do místnosti vstupuje vždy hrdě. Stačí se rovně postavit a pohybům dodat jistotu a razanci. Tereza pracovala ve velmi konkurenčním prostředí, ve srovnání s ostatními dívkami byla její krása pouze průměrná. Ale ať šla kamkoli, do klubu, kasina či do obchodu s potravinami, všechny oči se upřely na ní.

Vlastní cíl. Dokažte dosáhnout jakéhokoli cíle!

Tereza si vždy ráda stanovovala cíle. Ty byly vážné i směšné, při práci v pánském klubu jí velmi pomáhalo, když si stanovila výši týdenního příjmu. Tak zůstala soustředěná a orientovaná na cíl. Během týdne si kladla malé a zábavné cíle. Nikdy si nemyslete, že jich nemůžete dosáhnout!

Každá dívka by měla znát základy rybolovu a výcviku psů!

Chování mužů a žen se dá přirovnat k rybolovu. Tereza, která „loví“, je schopna vést svou „rybu“, a tak dostane to, co chce. Používá snadné návnady: úsměv, účes, make-up, oblečení, jehlové podpatky. „Háček“, na který se ryba chytí, tvoří koketní a záhadné chování. Přitom nechává muži prostor, aby se z háčku vyvlékl, a pokud si ho chce ponechat ona, hra pokračuje. Vždy zůstává možnost hodit rybu zpátky do vody. A výcvik psů? Vždy jde o důsledné vymáhání stanovených hranic a systém odměn.

Peněženka ženy neexistuje. A to ani v současné době!

Může to znít jako zastaralé klišé, ale pokud jste žena ve společnosti muže, neměla byste nikdy použít svou vlastní peněženku. Muž musí platit za hlavní složky rande (jídlo, pití, taxi a podobně), vy nejste ale ani „zlatokopkou“ ani nemáte povinnost „vrátit laskavost“. Mužskému egu to navíc dělá dobře. Pokud narazíte na někoho, kdo má problém s dáváním, není to ten pravý. Pravděpodobně má své vlastní problémy, kterými vás může zničit.

Vaše přítomnost je dar!

Poznejte svou hodnotu. Nikoli takovou, která by se dala vyčíslit penězi. Vztahy jsou „práce“ a ta má vždy hodnotu. Uspokojují vás výhody vašeho vztahu? Co od svého partnera chcete? Investujete do vztahu dostatečně vy sama? Není dobré zůstávat s partnerem, který vás emočně vysává a zatěžuje. Tedy, zůstávat ano, ale jen tehdy, pokud je i on schopný poskytnout trochu emoční podpory vám. Na to, abyste se o svého partnera starala jako o malé dítě, na to je váš čas příliš cenný!

Jako žena máte právo jednat strategicky!

Nejprve buďte chladná a zdrženlivá. To slabí muži nezvládnou a odcházejí. Ti, kdo jsou připraveni na výzvu, se budou snažit i nadále, budou používat svůj šarm, inteligenci a vtip. Takoví muži si zaslouží odměnu (viz výcvik psů) a dar vaší přítomnosti! Čas, úsměv a zájem ženy jsou cenné a muži, kteří si zaslouží její pozornost, dostanou i její čas. Fakt, že „žena nikdy neplatí“ vede k tomu, že muž, který vám nekoupí drink, si zaručeně nezaslouží vaše telefonní číslo!

Může to pro vás být hra. Svádění, randění a vlastně všechny vztahy jsou jakousi formou hry. Méně či více vážnou. Ze začátku se vám ale určitě vyplatí nehrát s odkrytými kartami. Chcete přeci „otestovat“ a získat tu nejlepší „rybu“!

Všechna v článku uvedená jména byla z důvodu ochrany soukromí pozměněna. Použité fotografie jsou pouze ilustrační.

Autor: Katka Procházková
zavřít reklamu