O čem se nemluví. Orální sex je normální součástí partnerské intimity. Proč o něm tedy mlčíme?

Orální sex je téma, o kterém se nemluví. Zdá se, že je to příliš intimní, osobní a citlivá záležitost. Ale jde přitom o úplně stejnou věc, jako když mluvíme a píšeme o problémech s erekcí. I tady totiž můžete nadělat víc škody než užitku, a muž vám to do očí jen těžko řekne. Stud platí často i mezi partnery v těch nejintimnějších chvílích. Co byste tedy měly vědět? A co si o tom myslí muži?

Pusa je nejdůležitější orgán

Je to tak. Při sexu je pusa tou nejdůležitější částí těla. Může totiž prozradit, co se vám líbí a co ne. Muži se ale často stydí sdílet detaily či podrobný návod na to, jak jim udělat opravdu dobře. A pokud jde o orální sex, jsou zábrany ještě mnohem větší. Každopádně byste z něj měla mít radost i vy a nedělala něco, co vlastně nechcete, pouze jako laskavost. Zkuste naše tipy!

Najděte příjemnou pozici

Orální sex většinou není žádná rychlovka, a tak je důležité najít správnou a pohodlnou polohu. Pro vaši krční páteř i pro záda je nejlepší, pokud před mužem klečíte nebo když si lehne a vy se nad ním skloníte. Tak můžete také určovat, jak hluboko do pusy penis smí. Jestli je to pro vás makačka, pomozte si rukou a měňte rychlost a dynamiku.

Buďte kreativní

Dejte intimním chvílím styl! Lízejte, líbejte, sajte, kružte jazykem… Měňte tempo. Tajným tipem je uzdička na žaludu, je jednou z nejvíce erotogenních zón. Pěkně pomalu a jemně ji masírujte jazykem, muži to milují! Vždy se ale řiďte jeho reakcí, ptejte se, zda se mu to či ono líbí. Zapojení rukou dovede vaše snažení k dokonalosti. Penis můžete masírovat po celé jeho délce nebo ho obejměte a stiskněte u kořene. Také jemné hlazení varlat je fajn.

To správné tempo

Změna dynamiky je dobrá, ale rychlost nesmíte měnit moc často a moc zhurta. To nepomáhá. Chvíli před vyvrcholením držte tempo, které dokážete zvládnout, až do finále. Jestliže v závěru zvolníte, můžete si být jistá, že grandiózní závěr se odkládá a cesta k němu bude dlouhá.

Závěrečná jízda

Otázka zní: polykat nebo ne? Záleží pouze na tom, co máte raději vy sama. Některým mužům se polykání líbí, ale vy byste to rozhodně neměla dělat jen proto, že se to od vás očekává. Také můžete sperma zase hned vyplivnout, to mužům nevadí. Sexy varianta je výstřik na prsa nebo na ladně nastavený zadeček.

Muži v tom mají jasno. Pokud nejde o spontánní akt, který si užíváte i vy, prostě to není ono. Takže nic nedělejte na sílu, muž se bez toho raději obejde!

Autor: Katka Procházková
zavřít reklamu