Jak říct svému partnerovi o tom, že jste těhotná? Zdánlivě jednoduché sdělení, které vůbec nemusí být snadné. Zkuste to s kreativitou a vtipem

Vzrušení ze zjištění, že jste těhotná, je těžké skrýt. Místo okamžitého rozšíření zprávy si můžete vyzkoušet následující roztomilé, kreativní a vtipné způsoby, jak svému partnerovi sdělit tuto novinu.

Způsoby roztomilé

„Stůl pro tři“. Romantické je objednat v restauraci tři místa a požádat personál, aby na talířek s předkrmem napsal „gratulujeme“. Jestliže už nějaké děti máte, vytvořte malé spiknutí. Starší dítko může mít tričko s nápisem Velký bratr nebo Velká sestra, případně další děti oblečte do triček s nápisy typu Menší bratr a podobně. Počkejte, až se partner vrátí domů a sledujte, když ho děti přijdou přivítat a on pochopí tu novinu.

Způsoby kreativní

Jiným způsobem oznámení může být „rozbalení balíčku“. K některému ze společných jídel si kolem pasu uvažte stužku a pod ní vložte oznámení. Parter si vás jako balíček rozbalí a najde ozdobnou kartičku se slovy „Jsem těhotná“. Můžete samozřejmé použít nějaká jiná slova a napsat je polevou na dort nebo si hrát s čísly a sdělit, že už je vás 110 % a podobně.

Způsoby zábavné

Jedním z vtipných způsobů je „šťastný snímek“. Připravte nějaký společný okamžik, piknik nebo rodinný výlet, zkrátka událost, kde budete všichni a nechte se vyfotit. Těsně před cvaknutím spouště řekněte o svém těhotenství. Na snímku pak bude vidět, jak se kdo zatváří a na fotce budou opravdu vtipné výrazy. Nebo nakreslete dětskou kresbu rodiny s počtem členů včetně budoucího miminka. Miminko také můžete nakreslit, a oznámení nechte partnerovi na vhodném místě.

Ať už se rozhodnete sdílet šťastnou novinu jakkoli, počítejte s tím, že partnerovi chvíli potrvá, než mu všechno dojde a než informaci zpracuje. A i když všechno neproběhne přesně podle plánu, věřte, že za pár let si na tento nezapomenutelný příběh vždy s úsměvem vzpomenete.

Autor: Katka Procházková
zavřít reklamu