Zármutek musí stranou, boj o majetek Karla Gotta začíná!

Zármutek nad ztrátou manžela a otce musí Ivana (43) a Dominika (46) odložit. Teď je na pořadu dne boj o majetek. Je to nechutné, ale tak to v životě chodí. A „děvčata“ nehodlají sklopit zbraně.

Sotva tři týdny…

Od smrti Karla Gotta uplynuly opravdu sotva 3 týdny. Ale místo poklidné piety to ale vypadá na pěkné peklo. Veřejným tajemstvím je, že vztahy mezi Dominikou Gottovou a její macechou Ivanou nebyly nikdy ideální, ale obě ženy udržovaly klid zbraní jen kvůli Karlovi. Teď už ale není potřeba rozjitřené emoce skrývat. A Dominika nyní dostala skvělou příležitost vrátit Ivaně vše i s úroky. A přestože Karlova dcera vypadá jako truchlící hromádka neštěstí, zdá se, že pořádnou odvetu už má připravenou.

Je jasné, že co si Dominika neurve teď, to nezíská nikdy. Jde přitom opravdu o obrovské jmění, podle odhadů zpěvák během života nashromáždil majetek okolo 1 miliardy korun. V roce 2015 onemocněl rakovinou mízních uzlin, a tehdy se rozhodl své bohatství rozdělit. To také učinil a nyní odcházel z našeho světa s tím, že své světské záležitosti má vyřešené. Jenže to se pravděpodobně zmýlil! Dominika není spokojená s vyrovnáním, které ještě před tatínkovým skonem podepsala.

Dominika chce víc!

Dominika je rozhodnutá získat víc. Suma 100.000 eur, kterou dostala při vyrovnání, jí připadá spíš jako špatný vtip. Dominičin manžel se všude rozkřikuje, že podporuje Dominiku v tom, aby se věc řešila soudně. Prý by si zasloužila 2 miliony eur… Je stejně tak Karlova dcera jako malé sestřičky Charlotte (13) a Nelly (11). Jak tvrdí Dominiky manžel dál, vyrovnání prý Dominika podepsala pod nátlakem. Teď budou soudně chtít zmíněné 2 miliony eur nebo dům na Bertramce. Dům by prý stačil.

Na rozdíl od manžela Dominika zatím tvrdí, že je všechno trochu jinak. Ona stále truchlí po tatínkovi a žádné dědictví zatím s nikým neřešila. A ani s manželem situaci neprobírala, takže to, co tvrdí on, je čistě jeho názor. Dominika tvrdí, že v tuto chvíli si nic nenárokuje a hodlá čekat na klasické dědické řízení. A také to, že ani s Ivanou o ničem nemluvila, protože teď na to není vhodná chvíle.

Kdo s koho a bez koho?

I když Dominika říká, že na soud nepomýšlí, mohla by Ivaně pěkně zatopit za roky, kdy byla odsunutá na vedlejší kolej. Podle dostupných informací Dominika s manželem už dál nehodlá ve Finsku třít bídu s nouzí a pomýšlí na návrat do Čech. Ovšem už bez manžela. Dominika se svěřila, že pokud se její manžel nezmění, je rozhodnuta od něj odejít. Ten by podle Dominiky potřeboval ústavní léčbu, není schopen vydělat peníze a zabezpečit rodinu.

Vdova Ivana by z Dominičina návratu do vlasti asi nadšená nebyla. Dokud je na alkoholu a lécích závislá Dominika „odklizená“ v daleké Skandinávii, žádné problémy nehrozí. Pokud by se ale vrátila do Čech, bez koruny v kapse, pak by Ivaně nezbylo než se o ni postarat. Veřejnost by jí nikdy neodpustila, kdyby svou nevlastní dceru nechala živořit, zatímco ona by si se svými holčičkami užívala luxusu. A nikdo neví, jaké trumfy Dominika schovává.

Spekuluje se o tom, že Ivana moc dobře ví, že se má od Dominiky čeho obávat. Jak bude nechutná tahanice dál probíhat a zda dojde na soudy, to uvidíme už v příštích týdnech.

Autor: Michaela Richterová
zavřít reklamu