Jizvy na duši Demi Moore v pár minutách čtení.

Demi Moore (56) je stále krásná, usměvavá a úspěšná. Zdálo by se, že její život je jako pohádka. Ale na vlastní kůži zažila tolik zla, že se až člověk diví, jak se se vším dokázala vyrovnat a zůstat milá, půvabná a charismatická.

Nejkrásnější žena planety má tři dcery

Byla a je považována za jednu z nejkrásnějších žen planety. Hollywood jí nabízel ty nejlepší role. 13 let, až do roku 2000, byla ženou sympatického akčního hrdiny Bruce Willise (64) a má s ním tři dcery. Neméně krásné a schopné, než je ona sama. Rumer (31) je celkem úspěšnou zpěvačkou a herečkou, před kamerou už své kvality projevuje i Scout (28) a Talluah (25).Nna své děti může být opravdu pyšná.

Ale její dětství bylo trpké

Už jako malá holčička to Demi neměla snadné. Její biologický otec, letec Charles Harmon, od rodiny odešel ještě dřív, než se Demi narodila. A ona s ním nikdy nenavázala kontakt. Za své rodiče proto považovala marketingového zástupce Dana Guynese, který si její matku vzal v době, kdy byly Demi pouhé 3 měsíce a rodina se neustále stěhovala. A tak Demi neměla žádné kamarádky, navíc šilhala a ostatní se jí posmívali.

Nejhorší na tom všem bylo, že její matka svůj život nezvládala a našla pomoc v drogách. Jednou, když byla Demi ještě malá, musela své zfetované matce dokonce zachraňovat život. Našla ji doma ležet na zemi předávkovanou. Svými dětskými prstíky se jí snažila vytáhnout z krku všechny prášky, které se pokusila spolknout. Byl u toho i táta, ten držel matce otevřená ústa, aby se Demi mohla do krku dostat. Matce nikdy neodpustila. Nemohla. Něco se v ní definitivně zlomilo.

Znásilnění a první manžel

Coby dospívající dívka, v 15 letech, se stala obětí znásilnění. Podle Demi je to zkušenost, na kterou se jí nepodaří zapomenout asi nikdy. Nicméně rok na to potkala svého prvního manžela Freddyho Moora (69). Demi se snažila místo své původní rodiny najít klidné zázemí, proto se vdávala tak mladá, říká sama Demi. Jenže místo klidného přístavu manželství se s mužem neustále hádali, on navíc žárlil jak na ni, tak na její profesní úspěchy. Nešťastné manželství skončilo po 5 letech.

Až tady začíná příběh vypadat alespoň trochu pohádkově. V náručí Bruce Willise našla herečka vytouženou pohodu. Ideální vztah to ale také nebyl, Bruce ji podváděl a dokonce prohlašoval, že muži tu nejsou od toho, aby měli jen jednu ženu. Jenže spolu měli děti, a tak se herečka rozhodla s Brucem zůstat. A to až do doby, kdy se její choť definitivně přestal vracet domů. Pro Demi byla láska vždy hnacím motorem a sama přiznává, že neumí být sama.

Poslední rána osudu a smrt miminka

V roce 2005 si Demi vzala mladého Ashtona Kutchera (41). Manželství nikdo nedával moc nadějí, ona ho ale milovala. Ale ani tentokrát jí štěstí nepřálo. 5 let po svatbě spolu čekali dítě, v 6. měsíci ale herečka potratila. Dojemně smutný příběh – pro chlapečka už měli vybrané i jméno. Navíc si Demi vyčítá, že to byla její chyba. Několik měsíců po tragédii se pár rozvedl a Demi je stále přesvědčená, že kdyby miminko donosila, zůstali by s Ashtonem spolu navěky…

Za nablýskaným pozlátkem Hollywoodu, za večírky, aférkami, Oscary a vším, co k tomu patří, se nejednou skrývají opravdu tragické osudy. Demi není jediná, jejíž životopis by vydal na knížku a je jenom dobře, že ona knížku napsala. Snad jí čeká ještě mnoho úspěchů v profesním životě a doufejme, že i dcery jí přinesou už jen samou radost!

Autor: Michaela Richterová
zavřít reklamu