Afrodiziakální vůně, které vás dostanou do nálady. Užijte si svádění

Jen náznak aromatické vůně má za následek, že na něj váš partner podvědomě zareaguje a nechá se vlákat do pasti tichého svádění. Jaké jsou nejčastější vůně, co dokážou v opačném pohlaví probudit nečekanou vášeň nebo krásné vzpomínky na mládí? Některé máte možná i doma ve vaší kuchyni, aniž byste o tom věděla.

Vanilku a šafrán má v kuchyni skoro každá žena

Vanilka – vůně vanilky je příjemná a line se pomalu. Ta může vašemu partnerovi připomenout příjemné zážitky z dětství, a tak se snadněji uvolní.

Šafrán – tato bylina se používá hlavně v léčitelství, ale své zastoupení najde i v českých kuchyních. Připravte partnerovi například šafránové rizoto a zajistíte si tak animálně příjemně strávený večer plný romantiky a dobrého jídla.

Ženšen a jasmín

Ženšen – mnoho let má pověst jako jeden z nejlepších afrodiziakálních prostředků na světě. Užívání ženšenu zvyšuje libido, podporuje sexuální výkon a také kvalitu mužského spermatu.

Jasmín –  tato tropická květina podporuje hormonální receptory v těle. Jasmín je celkově brán v mnoha kulturách jako sexuální rostlina.

Santalové dřevo

Santalové dřevo se užívá hlavně v ajurvédské medicíně. Důvod je jednoduchý. Má velmi uklidňující vlastnosti. Pomáhá lidem s jejich negativní a podrážděnou náladou a podporuje relaxaci. Tato dřevina je vhodná hlavně pro ženy. Vědci zjistili, že když žena během sexuálního styku vdechuje vůni santalového dřeva, je více náruživá a její touha po partnerovi roste. Vyzkoušejte sama, zda to tak skutečně je.

Všechny tyto přírodní vůně podpoří vaši nebo partnerovu chuť na sexuální radovánky. Zjistěte, které vůně se nejvíce hodí právě pro vás.

Autor: Michaela Richterová
zavřít reklamu