Jirka (35): Přítelkyni jsem se pomstil za nevěru tím nejhorším způsobem, který absolutně nečekala

Svou přítelkyni jsem miloval a nikdy by mě nenapadlo, že se jednoho dne od ní dočkám takové zrady. Nevěru nedokážu odpustit a okamžitě jsem chtěl, aby odešla z mého bytu. Ale než se stihla sbalit, pomstil jsem se jí tak, že na to do konce života rozhodně nezapomene. Odešla jen s tím, co měla na sobě.

Tento článek vychází ze zaslaného textu od našeho milého čtenáře. Všechna v článku uvedená jména byla z důvodu ochrany soukromí pozměněna. Použité fotografie jsou pouze ilustrační.

V našem vztahu šlo především o důvěru, protože jsem domů jezdil jen na víkendy

S Karlou jsme spolu žili několik let. Já ji naprosto miloval a důvěřoval jsem jí. V našem vztahu byla důvěra na prvním místě, protože jsem řidič kamionu, a tak jsme se spolu doma sešli vždy jen o víkendech. Jezdím hodně do zahraničí. Když jsem byl na cestách, udržovali jsme náš vztah převážně přes internet. Vždy tvrdila, že jí moje práce nevadí. Alespoň měla důvod se na mě po celém týdnu více těšit.

Když jsem jednoho dne po náročném týdnu přijel domů, čekala na mě Karla s romantickou večeří. Byla krásně oblečené, nalíčená a já to bral jako příslib velmi krásného večera. Dal jsem si rychlou sprchu a zasedli jsme k jídelnímu stolu. Šlo na ní však vidět, že není naprosto ve své kůži. Stále se ošívala a jako by mi něco chtěla říct, ale chyběla jí odvaha. Chvíli jsem to nechal být, ale pak jsem se přece jen zeptal, zda se něco nestalo.

Důvod, proč Karla připravila romantickou večeři, byl jiný, než jsem čekal

Najednou ztuhla a potom jen prohlásila, že si musíme vážně promluvit. V ten moment už jsem nepochyboval o tom, že se stalo něco, co se mi nebude líbit. Mlčel jsem a čekal, co bude dál. Ještě chvíli mlčela, ale pak to řekla bez obalu. „Mám tě vážně moc ráda, ale potkala jsem někoho jiného, na kom mi také záleží.“ Naprosto jsem ztuhl, až mi jídlo zaskočilo v krku. Koukal jsem na ni a absolutně nevěřil tomu, co slyším.

A tak Karla pokračovala. Celý její vztah s novým přítelem začal nečekaně a vůbec neplánovala, že by mezi nimi mohlo něco vzniknout. Dala mi to svým způsobem za vinu. Byla hodně osamělá, a tak se jednoho dne stalo, že se spolu ti dva vyspali. A nejvíc mě šokovala tím, když mi prozradila, že by se mnou i tak chtěla zůstat. Nebyla si jistá, zda chce žít s tím druhým, a tak mě poprosila, abych jí dal čas se rozhodnout, co vlastně chce.

Na nic jsem nečekal a rovnou ji vyhodil z mého bytu

Koukal jsem na ni nevěřícně. Jak si jen mohla dovolit mi říct, že si našla někoho jiného a zároveň chtěla zůstat se mnou? Připadal jsem si, že snad špatně slyším. Večeři jsem ani nedojedl. Začal jsem na Karlu křičet a vyhodil ji z mého bytu. Nechtěl jsem ji tam už ani minutu. Ona viděla, že jsem opravdu velmi rozčílený, a tak mi řekla, že dnešní noc přespí u své matky a zítra, až vychladnu, si o tom znovu v klidu promluvíme.

Tiše se oblékla a odešla. Já nespal celou noc. Stále jsem tomu nemohl uvěřit. Přemýšlel jsem, zda si Karla opravdu myslí, že jsem takový blbec, abych čekal na to, jak se rozhodne? Nikdy jsem si nepřipadal hůř. Jedna věc mi však byla jasná. Já už s ní být nechtěl. Ještě tu noc jsem sbalil všechny její věci do igelitek. A pak jsem dostal bláznivý nápad, který se mi však hodně zamlouval, a tak jsem ho také hned ráno realizoval.

Prožíváte podobné životní útrapy jako Jirka a rádi byste se s nimi svěřili? Napište nám na email [email protected].

Pomstil jsem se jí jinak, než by čekala

Vzpomněl jsem si, že kousek od našeho bytu stojí bílé popelnice, kam lidé nosí oblečení, co už nepotřebují. A charitativní organizace, která je vlastní, pak toto oblečení rozdává lidem bez domova, nebo sociálně slabým. Karla tam měla několik velmi pěkných značkových kousků, co jsem jí koupil, abych jí udělal radost. Teď jejími věcmi potěším někoho jiného. Všechno její oblečení jsem naložil do auta a odvezl té charitě. A přihodil jsem tam i boty.

Laura (32): Přišla jsem o vytoužené dítě v prvním trimestru těhotenství. Rodina má dodnes nemístné poznámky.

Když dopoledne Karla přišla, abychom si o všem znovu promluvili. Jen jsem ji suše oznámil, že se my dva už nemáme spolu o čem bavit. Ona s tím počítala, a tak si chtěla sbalit své věci a přestěhovat se na čas ke své mámě, ale když otevřela skříně, byly už prázdné.

Docela mi to pomohlo náš rozchod překonat. A nové oblečení už jí může koupit někdo jiný.

Autor: Lenka Svobodová
zavřít reklamu