Daniel (26): Miluju svou holku, ale odrazují mě její malá prsa. Ona udělala něco, co jsem nečekal

Vím, že to je povrchní a ve vztahu by na tom nemělo záležet, ale vadí mi prsa mojí holky. Ona je skvělá povahově. Je krásná, ale v posteli nechci, aby si sundávala podprsenku a vlastně nejlépe ani tričko ne. Potají si potom prohlížím porno stránky s „prsaticemi“ a užívám si to, co ona mi dát nemůže.

Tento článek vychází ze zaslaného textu od našeho milého čtenáře. Všechna v článku uvedená jména byla z důvodu ochrany soukromí pozměněna. Použité fotografie jsou pouze ilustrační.

Mám nejlepší holku na celém světě

Karolína je skvělá holka. Do života jsem si nemohl přát nic lepšího. Od holky, která vypadá, jak modelka právě opouštějíc přehlídkové molo, by asi nikdo nečekal, že bude umět vařit, péct a celkově se starat o domácnost. Ale kupodivu ona všechno tohle umí, a ještě mnohem více. Dokonce mi zašije díru na ponožce, a ještě umí opravit kapající kohoutek. Je dokonalá. Přesto existuje něco, co mě na ni dokonale odrazuje.

Odrazují mě jen její malá prsa

Jsou to její malá prsa, co mi brání v tom, abych si s ní užil sex. Vím, že je to povrchní a sám si za to nadávám. Ale jen to, že si uvědomuju, jaký je to nesmysl, je jediná věc, kvůli které jsem ji ještě nezačal podvádět. Jsem prostě milovníkem velkých prsou. Nejsem „dolňák“ a její zadek mě vůbec nezajímá, ale prsa? Nedovedu si představit, že už nikdy nebudu mít holku s velkými prsy. Tohle bych bral jako trest osudu.

Chtěl jsem po ní, aby si u sexu nesundávala podprsenku

Karolíně jsem to nikdy neřekl, jaký s tím mám problém. Nechci ji nijak urazit, ani ji ranit. Mám ji rád. Ne rád. Miluju ji. Ale měl jsem takový pocit, že něco tuší, není hloupá. V posteli ani nechci, aby si sundala podprsenku, a někdy ji řeknu, aby si nechala také tričko. Ze začátku jí to přišlo divné, ale teď už si to nechává sama od sebe a nemusím jí to ani říkat. Přesto byl sex z mé strany chladnější, než by si zasloužila.

Při sexu s Karolínou jsem si představoval jiné ženy

Nakonec jsem to začal řešit tím, že jsem na internetu vyhledával fotky žen s velkými prsy a děla si to u toho sám. Potřeboval jsem ze sebe nějak dostat pryč tu frustraci. Díky této mé zálibě se zlepšil i náš sexuální život s Karolínou. Stále si nesundávala podprsenku, a tak jsem neviděl její obsah, ale zavíral jsem oči a představoval si u toho ženy z internetu. Vím, je to divné a neuctivé, ale ruku na srdce, kdo si sem tam v posteli nepředstavuje někoho jiného?

Sama přišla s dost nečekaným návrhem, který mě zaskočil, ale potěšil

Karolína to musela tušit, nebo nějak musela zjistit mé malé tajemství, protože jednoho dne přišla se šokujícím nápadem. Přísahám, že jsem se o to nikterak neprosil. Před sexem odešla do vedlejšího pokoje, přinesla počítač a sama našla erotické stránky. Pustila na obrazovku fotky nahých žen s velkými prsy a řekla, že ví, jak moc mi chybí velká prsa, a můžeme zkusit experiment. Poprvé jsme se milovali a já se u toho díval na jiné ženy. Ten sex byl skvělý.

Přiznala se, že má komplex z malých prsou už dávno

Karolína to vůbec nebrala jako ponížení. Prostě mě měla ráda a chtěla, ať jsem šťastný. Věděla, že sám si s tím neporadím, a proto na to přistoupila. Měla však pro mě ještě jedno překvapení. Rozhodla se podstoupit plastickou operaci svých prsou. Dokonce už byla i na konzultaci u doktora. Říkal jsem jí, že to nemusí podstupovat, ale ona to chtěla sama. Nikdy mi to neřekla, ale sama trpěla komplexem malých prsou ještě dřív, než jsme se dali dohromady.

Prvně dítě, potom plastika

Ohledně operace měla však jednu podmínku. Prvně budeme mít společné dítě a potom teprve si půjde nechat udělat nová prsa. Doktor jí totiž vysvětlil, že těhotenství je náročný proces, který bude mít dopad také na její prsa a s největší pravděpodobností by potom musela podstoupit další úpravy. Karolínu jsem milovat, a s tím, že bychom začali plánovat rodinu jsem souhlasil.

 Než se tak však stane, budeme nadále provozovat sex s puštěným počítačem. Ale věříte mi, že už ho ani nepotřebuju? Rád si počkám na to, až si Karolína udělá svá vlastní prsa. Ty pro mě budou nejkrásnější na celém světě. To už vím teď.

Autor: Lenka Svobodová
zavřít reklamu