Syn Veroniky Arichtevy slavil čtvrté narozeniny. Co na něj maminka prozradila?

Čas letí jako voda. A to, jak moc rychle plyne, často nejlépe poznáme na našich potomcích. Své o tom ví i herečka Veronika Arichteva. Její syn Luka totiž oslavil už své čtvrté narozeniny. A stejně jako minulý rok, i letos se herečka v souvislosti s touto radostnou událostí na svém instagramovém profilu rozepsala a se svými fanoušky se podělila o některé synkovy „milníky“.

Láskyplné a dojemné vyznání

Zatímco v loňském roce Veronika Arichteva nechala promluvit svou uměleckou část duše a ke každému písmenu, které obsahuje synkovo jméno a příjmení, vymyslela jedno přídavné jméno, které Luku vystihuje, letos fanouškům poodkryla rodinné soukromí ještě o trochu více.

Rodinnou fotku z oslavy totiž doplnila komentářem, ve kterém se její obdivovatelé mohli dozvědět, jaká byla synova první věta a další hlášky, na které rodiče nemohou zapomenout. Z většiny Lukových mouder přitom čiší ta jedinečná dětská upřímnost a radost ze života, kterou jim většina z nás dospělých často tak trochu závidí.

Dětská moudra

Vzhledem k tomu, že u všech synkových mouder dojatá maminka uvedla vždy i datum, kdy je pronesl, je pravděpodobné, že si herečka, stejně jako převážná většina ostatních rodičů malých dětí, nezapomenutelné a vtipné hlášky svých ratolestí zapisuje. Pro herečku je Luka Christo Arichtev, jak zní synkovo celé jméno, zatím prvním a jediným potomkem, její manžel Biser má z předchozího vztahu ještě jednoho syna.

Není divu, že příspěvek se setkal s velkou odezvou u hereččiných fanoušků, včetně jejích kamarádek. Srdíčka k příspěvku přidala například moderátorka Daniela Brzobohatá, herečka Sandra Nováková nebo zpěvačka Martina Pártlová.

Zdroj: Instagram/veronikaarichtev

Autor: Martina Šťastná
zavřít reklamu