Jana Plodková poodhalila svůj krkonošský ráj

O herečce Janě Plodkové je známo, že jakmile jí to práce dovolí, vyráží z Prahy směr Krkonoše. Již několik let sem společně se svým partnerem Filipem utíkají před stresem velkoměsta. Nejvyšší české hory si zamilovali natolik, že si zde dokonce koupili chalupu, která se po velmi osobitě a citlivě provedené rekonstrukci stala jejich malým soukromým rájem.

Chaloupka jako z pohádky

Není se tak čemu divit, že zde dvojice trávila i velkou část letošního léta. Kromě zahradničení se tu herečka ráda věnuje i své další zálibě, kterou je focení. Před několika dny tak na svém instagramovém profilu sdílela krásné až téměř umělecky pojaté snímky, které jedinečným způsobem zachycovaly nejen krásy místní přírody, ale také to, jak a čím s partnerem na chalupě tráví volný čas.

Kromě procházek po malebném okolí a pozorování romantických západů slunce můžeme na fotografiích vidět například to, jak Jana Plodková odpočívá v houpací síti ve společnosti dvou koček. Další snímky naznačují, že herečka na chalupě ráda peče a využívá k tomu vlastnoručně vypěstované ovoce, rybník s nafukovacím lehátkem poodhalil další možnost trávení volného času a všudypřítomné kvetoucí kopretiny, vlčí máky a další květiny jsou dokladem hereččina zahradnického umu.

Krkonošské rozjímání

Sama herečka pak k příspěvku napsala krátký komentář, který jednoduše ale velmi osobitě a osobně objasňuje nejen význam jednotlivých fotografií, ale i to, co pro ni „její malý krkonošský ráj“ znamená: „Tohle léto. V módu zastavení a nastavení. V jeho tempu. V čase brzkého vstávání, brzkého usínání. Pečení. Sekání = síkání. Sázení, sklízení. Koukání, šlofíčkování. Užívání si/se. Tohle léto speciálně – to se mnou umí.“

Příspěvek se samozřejmě setkal s velkým ohlasem u fanoušků. Mnozí z nich pak hereččiny fotky přirovnávali k pohlazení po duši. Další pak dodávali, že tyto kouzelné snímky jsou důkazem, že ke štěstí často stačí zastavit se a rozhlédnout se kolem sebe.

Zdroj: Instagram/janaplodkova

Autor: Martina Šťastná
zavřít reklamu