Marta Jandová stráví zbytek léta s nohou v sádře

Často se říká, že neštěstí nechodí po horách, ale po lidech. Své o tom ví i zpěvačka Marta Jandová, která díky nešťastnému pádu stráví zbytek letních prázdnin se sádrou na noze. Není to přitom tak dlouho od chvíle, kdy se zpěvačka svým fanouškům pochlubila, že se po několika letech konečně zbavila „železářství“, které měla v noze po jiné nešťastné zlomenině.

Stačila chvilka nepozornosti

I když by to při pohledu na ni nikdo neřekl, Marta Jandová letos na jaře „vkročila mezi padesátníky“. Jako jeden z dárků, který si rozhodla sama sobě nadělit, byla vlastní knížka. Jak se svěřila na svém instagramovém profilu, autobiografie, ve které bude mimo jiné vzpomínat na i svou maminku či bratra, kteří tento svět opustili příliš brzy, by měla vyjít na podzim. Bohužel focení na obal knížky se jí před několik málo dny stalo osudným a znepříjemnilo jí zbytek letních plánů.

Zpěvačka totiž cestou z focení zakopla o obrubník, upadla a výsledkem je nejen několik odřenin, ale i zlomená noha. Příspěvek, který doplnila i aktuální fotografií se sádrou, se u fanoušků setkal se slovy velkého pochopení, neboť i mnohým z nich, jak popisovali v komentářích, jedno nešťastné uklouznutí či pád rovněž nejednou změnily všechny plány.   

Nejen obrubník, ale také schody

S pády, jejichž následkem je zlomenina, má bohaté zkušenosti i sama zpěvačka. Před několika lety totiž spadla ze schodů a výsledkem byla zlomenina nártní kosti, která si dokonce následně vyžádala operaci. Kovových částí, kterými jí tehdy zlomeninu zafixovali, se přitom zbavila až letos. Dobrou zprávou je, že nová zlomenina se zdá být alespoň bez komplikací.

I když trávení času odpočinkem s nohou nahoře zpěvačku už po několika málo dnech poněkud nudí, má alespoň to štěstí, že se o ni rodina krásně stará. Dcera Maruška, která tento týden oslaví jedenácté narozeniny, jí sama připravuje večeře a vytvořila i nový barevnější design sádry.

Zdroj: Instagram/marta.jandova

Autor: Martina Šťastná
zavřít reklamu