Seznamte se, Piškot. Richard Krajčo a Lucie Křížková si pořídili nové kočičí mazlíčky

Mnoho známých tváří, ať již ze světa hudby, filmu či televize, je velkými milovníky zvířat. Domov tak s nimi často sdílí ne jeden, ale dva i více čtyřnohých mazlíčků. Nejoblíbenější jsou samozřejmě psi a kočky. V minulých dnech se hned dvě známé osobnosti pochlubily tím, že jim domů přibyl nový zvířecí miláček, a dokonce mu daly stejné jméno.

Jméno, kterému nikdo neodolá

Hudebník a zpěvák Richard Krajčo a jeho manželka Karin jsou známí tím, že mají doma několik psů a želv. Teď se jim domácnost rozšířila o malého kocourka jménem Piškot. Zprávu na Instagramu hudebník doplnil i několika roztomilými snímky, ze kterých je patrné, že kocourek se v novém domově poměrně rychle zabydlel.

Se stejnou novinkou, tedy novým kočičím přírůstkem do rodiny, se před nedávnem svým fanouškům pochlubila i moderátorka Lucie Křížková. I ona neodolala a pořídila si domů kocourka Piškota, který bude dělat společnost ragdoll kočičce Flow, která byla dosud u Křížkových „jedináčkem“.

Které další celebrity milují kočky?

V českém i zahraničním showbusinessu je mnoho dalších slavných osobností, které na kočky nedají nebo nedaly dopustit. Zpěvačka Taylor Swift má doma hned tři kočičí mazlíčky, které pojmenovala podle postav ze svých oblíbených filmů a seriálů.

Kočky mají či měli doma též zpěvák Ed Sheeran, topmodelka Claudia Schifferová, herečky Drew Barrymore či Nicole Kidman. Milovníky koček byli též legendární Freddie Mercury nebo Elizabeth Taylor.

Když se vrátíme k nám, tak kromě Richarda Krajča a Lucie Křížkové, kočičí miláčky vlastní nebo v minulosti vlastnili například Anička Slováčková, Tomáš Klus, Adéla Gondíková, Bára Basiková, Andrea Růžičková nebo Marek Ztracený. V neposlední řadě i Karel Gott či Petr Hapka sdíleli domácnost s těmito jedinečnými zvířaty.

Zdroj: Instagram/richard_a_karin, lucie_krizkova

Autor: Martina Šťastná
zavřít reklamu