Adélu Gondíkovou a Jiřího Langmajera po představení překvapila nevšední fanynka. Letos oslaví 103. narozeniny

Společná divadelní představení hereckých manželů Adély Gondíkové a Jiřího Langmajera jsou u diváků velmi oblíbená. Je všeobecně známo, že na ně chodí lidé různých věkových generací, od mladé přes střední až po starší. Přesto se jim ale každý den nestává, že by v publiku seděla divačka, která má ve svém občanském průkazu datum narození 20. října 1922.

Věk by jí nikdo nehádal

Zatímco obvykle fanoušci žádají o společnou fotografii je, tentokrát to bylo opačně. Adéla Gondíková se na svém instagramovém profilu pochlubila několika společnými snímky s touto neobyčejnou dámou. Jmenuje se Jaroslava Koubková a je jí úctyhodných 102 let.

Navzdory tomuto požehnanému věku je neskutečně vitální a aktivní. Do divadla na představení s názvem Ani za milion! ji doprovodil syn Ladislav. Kromě něj má ještě dceru Jaroslavu a také pět vnoučat a pět pravnoučat. Divadlo je jedním z jejích velkých koníčků, ale kromě toho podniká i spoustu dalších věcí, na které si často netroufnou lidé o několik desítek let mladší.

Energie má na rozdávání

Své sté narozeniny například oslavila vyhlídkovým letem v historickém letounu, o rok později slavila na vrcholu Sněžky. Kromě toho chodí pravidelně a ráda do přírody, za kulturou i na fotbal. Je totiž s velkou pravděpodobností nejstarší fanynkou klubu Sparta, neboť její manžel Ladislav za ni kdysi hrával. Cizí jí ale nejsou ani moderní technologie, používá počítač i chytrý telefon a má též vlastní instagramový účet.

Není divu, že příspěvek se setkal s velkou vlnou ohlasu u mnoha hereččiných fanoušků, kteří obdivovali zejména neskutečný elán a fyzickou kondici této dámy. Někteří z nich ji označovali jako roztomilou babičku a přáli jí hlavně hodně zdraví, aby si i nadále mohla užívat života tak, jak si přeje.

Zdroj: Instagram/adela_gondikova, jaroslavakoubkova

Autor: Martina Šťastná
zavřít reklamu