Kamila (39): Přátelé se mi smějí, že jsem jako Bridget Jonesová. Dnes už si ověřuji, kde má přítel pracovní schůzku

Po rozvodu jsem dlouho hledala partnera, až jsem našla svou spřízněnou duši na seznamce, kam mě přihlásila kamarádka. Do Michala jsem se bláznivě zamilovala, a zvláště v našich začátcích jsem kvůli němu byla schopná vyvádět doslova psí kusy. Co bych pro svého miláčka neudělala, že. Hlavně už jsem nechtěla být sama bez chlapa.

Měl rád překvapení

Michal je moje zlatíčko, začátky ale nebyly úplně růžové. Pracuje jako manažer velké mezinárodní firmy, má dva byty po republice a neustále cestuje do zahraničí. Vídali jsme se tak skutečně málo, což mě hodně ubíjelo. Zamilovaná ženská totiž potřebuje být se svým mužem pořád. On to jako typický chlap ale cítil jinak. I přesto jsem o jeho citech nikdy nepochybovala, a když jsem věděla, že má přijet za mnou, snažila jsem se mu připravit vždy nějaké překvapení.

Klíče od jeho bytu, kde jsme se potkávali, jsem měla, takže jsem se mu třeba schovala do postele pod plátky růží nebo jsem ho čekala nahá v kuchyni u svíček a s dobrou večeří. To on byl pak vždy u vytržení, užili jsme si společné chvilky a mě těšilo, že jsem mu tím vždy udělala radost.

Jen jsme se špatně pochopili a trapas byl na světě

Jednou mi volal ve středu, že v pátek přijede, bude mít ještě jednu naléhavou schůzku, ale pak se můžeme vidět. Pochopila jsem to ale tak, že schůzku bude mít na firmě a pak přijede domů. No zmýlila jsem se. Jak jsem byla moc natěšená, ani jsem detailně neposlouchala, co mi říká. Mně stačilo jediné – vědět, že přijede.

Opět jsem si pro přítele nachystala jedno ze svých překvapení, tentokrát jsem si oblékla dlouhý kabát a podpatky, pod kabátem jsem však neměla už vůbec nic. Můj plán byl prostý, ve chvíli, kdy mi pípla zpráva, že mu začíná schůzka, jsem vešla do jeho bytu a začala chystat překvapení. Nachystala jsem svíčky a květiny a vysvlékla jsem se. V tom se otevřely dveře bytu, nahá jsem přispěchala na chodbu – ale společně s mým přítelem tam bylo dalších pět mužů, přítelových kolegů, kteří přišli na zmíněnou schůzku k němu domů.

Kolegové začali pískat a přítel nechápavě stál. Já jsem přirozeně utekla do ložnice a strašně jsem se styděla. Když jsem historku vyprávěla kamarádům, začali mi přezdívat Bridget Jonesová. Filmy s ní milujeme, navíc ona byla na podobné trapasy naprostý expert.

Tento článek vychází z příběhu zaslaného naší čtenářkou. Přestože redakce zná pravé jméno čtenářky, z důvodu ochrany soukromí byla všechna v článku uvedená jména pozměněna. Použité fotografie jsou pouze ilustrační.

Autor: Michaela Richterová
zavřít reklamu